Londen dag 5


Een nieuwe dag en ook gelijk een lekkere warme dag. Het weer is nog steeds erg goed, lekker zonnetje en rond de 23-25 graden. En het is Zondag, het plan was om niet veel te gaan doen.

Rond een uurtje of 2 sta ik bij het station van Stratford te wachten op Joris (ex collega van Bax) en niet veel later zijn we onderweg via Westfield Shopping Center naar het Olympisch park van Londen. Recht voor ons stond het Londen Stadium, tegenwoordig thuis haven van West Ham United. En wat bleek, er was een wedstrijd gaande tegen Juventus (2-3) de wedstrijd was niet veel later afgelopen en 53.966 man kwam het stadion uit, wat een menigte maar de sfeer was goed. Ook liepen de Italianen en Britten gewoon door elkaar.

Hierna besloten we om opzoek te gaan naar de olympische ringen, die ik het noorden van he park stonden. Na en stukje gelopen te hebben kwamen we hier aan en hebben even at foto’s gemaakt. Vervolgens even een ijsje gegeten en toen terug naar de metro om naar het centrum te gaan om iets te gaan eten. Na lang gezocht te hebben kwamen we uit bij een steakhouse en had ik een heerlijke T-Bone steak op. Daarna was her weer welletjes geweest en ging ik weer terug naar het hotel, morgen ga ik de O2 arena beklimmen en verder zien we wel.

Nummer van de dag, Mr. Bean bij de openingsceremonie:

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.