Londen dag 4


Wat gaan we vandaag eens doen? Dat dolde door mijn hoofd vanochtend. Misschien maar eens naar Regents Park, Abbey Road en Covent Garden. Na het ontbijt en nog wat gerelaxed te hebben pakte ik de metro richting Regents Park. Daar heb ik wat rond gelopen en later ook nog even wat gedronken en geluncht. Daarna ben ik door gegaan naar Anbey Road. Toen ik daar aankwam was het nog redelijk rustig maar na een tijdje werd het steeds drukker. Hier had ik nog snel wat foto’s gemaakt en ook nog even voor de studio gestaan.

Vanaf Abbey Road heb ik een interessante busrit gehad naar Covent Garden, ongeveer 45 minuten onderweg geweest en een massa aan mensen gezien bij Oxford Street. Toen ik eindelijk aangekomen was op Covent Garden heb ik hier wat rond gekeken. Ook nog even een paar winkeltjes ingewerkt. Na een tijdje had ik zin om even wat te drinken en was ik een pub ingelopen, The White Swan. Na een lekkere soft drink ben in naar Waterloo gegaan om weer met Joris en een paar andere, na even gezocht te hebben kwamen we bij Gourmet Pizza uit.

Na het eten zijn we over de Southbank gelopen hier en daar eventjes gestopt voor foto’s en naar wat artiesten gekeken. Ondertussen begon het langzaam donker te worden en gingen de lichtjes van Londen langzaam aan. Vanaf de Southbank hadden we mooi zicht op de Big Ben en The Houses Of Parliament. Hier ook wat foto’s gemaakt en toen zijn we de brug over gegaan en ook wat foto’s gemaakt. Toen was het tijd om weer terug naar het hotel te gaan en weer lekker te gaan slapen.

Nummer van de dag, het kan niet anders dan een nummer van The Beatles:

Blog op WordPress.com.